АМСМ КЛУБ МОБИЛИТИСо 15.000 примероци, АМСМ Клуб Мобилити е најтиражно списание во Македонија, кое претставува една од бенифициите што ја нудат АМСМ членските пакети.

Нашите членови имаат привилегија да добијат бесплатно 4 печатени и 6 електронски изданија, на својата домашна адреса, на адреса на компанијата или на својата електронска адреса, да се информираат за сите погодности, кои, како членови, ги добиваат во системот на АМСМ, но и да прочитаат интересни содржини од многу рубрики приспособени на нивните вкусови.

Работно време: 08:00-16:00ч. (пон-пет)