Новости

СПЕЦИЈАЛЕН ПОДАРОК со полиса за Автоодговорност

На вас, нашите редовни и лојални клиенти, и АМСМ членови, кои користите повеќе наши услуги, ви подаруваме вредни подароци.

 

Со пакет технички преглед и полиса за автоодговорност преку Мобилити Брокер, во Скопје (Центар и Чаир) и во Велес, добивате подарок, кој самите го избирате според вашите желби и потреби.

 

Промотивен подарок не следува ако:

- користите можност за плаќање на рати, или
- сте ослободени од обврската за плаќање на технички преглед на возилото.

 

Притоа, не заборавајте и продолжете го своето АМСМ членство со кое добивате попуст од 10% на технички преглед на вашето возило.

 

Повеќе информации на АМСМ инфо-линија 02/3181-181.