Новости

ЗАШТЕДЕТЕ време и пари и пронајдете сѐ за вашето возило во новата АМСМ продавница

Заштедете време, труд и пари и покрај вообичаените услуги во системот на АМСМ, во новоотворената продавница на АМСМ најдете баш сѐ што ви е потребно за вашето возило.

Од задожителна опрема за автомобил (ланци за снег, прва помош, триаголник, флуоресцентен елек и сл.) преку техника за автомобил (држачи, полначи и USB приклучоци за мобилен телефон) до патосници, гребалки за снег, течност за одмрзнување и чистење на шофершајбна, како и Sonax козметика за автомобил и алати и производи од програмата на Black&Decker и Stanley, изборот на производите во продавницата ќе ви овозможи да пронајдете сѐ што ви е потребно на едно место и притоа да заштедите и време и пари.

АМСМ членовите добиваат 20% попуст на редовните цени, со што имаат можност и привилегија сите производи да ги купат по загарантирано најниска цена во градот.

 

Погледнете го асортиманот, цените и колку заштедувате, во најновиот каталог на производи во АМСМ продавницата за автомобилска галантерија.

 

АМСМ продавницата е лоцирана во рамките на Станицата за технички преглед во Скопје-Центар.