Новости

Станете АМСМ Член online со 10% ПОПУСТ!

Добредојдовте во АМСМ Членство!

 

Ако барате услуги кои ќе одговорат на Вашите специфични потреби и барања, тогаш сте на вистинското место. Без разлика дали сте возач или не и дали имате сопствен автомобил или не, ќе најдете различни членски пакети, прилагодени на Вашите желби и потреби. 

 

 

Денес во АМСМ членуваат повеќе од 15.000 членови, кои ја препознале привилигијата да се биде АМСМ член. Што сѐ добиваат АМСМ Членовите, погледнете тука.

 

 

Кликнете на тука и станете АМСМ Член со 10% попуст