Новости

Збогатен возниот парк на Авто Школа Мобилити со ДВЕ НОВИ ВОЗИЛА

На задоволство на сите наши идни кандидати, возниот парк на Авто Школа Мобилити го збогативме со уште две нови возила од моделот на Skoda Fabia и VW-Up.

 

Со тоа возниот парк на Авто Школа Мобилити наменет за обука на новите возачи, се зголеми на 8 возила, меѓу кои покрај новите автомобили на избор на кандидатите им се и возила од марката VW Polo, Skoda Citi Go, Toyota Yaris, Hyundai i10, Suzuki Alto и Mazda 2.

 

Со ова Авто Школа Мобилити дефинитивно се вброи во една од авто школите на територијата на град Скопје со најброен возен парк, во кој сите расположливи возила се современи, климатизирани и комплетно опремени за најдобра обука на новите возачи. 

 

Повеќе информации за возилата можете да видите тука.